Vitt och ek i köket

Flytten närmar sig. Jag har börjat fundera på hur jag ska möblera. De nuvarande hyresgästerna har flyttat ut och om en vecka så kommer hantverkarna. De ska byta ut elledningar och sätta in ett nytt kök. Det blir ett vitt kök, med svart bänkskiva. För att bryta av det vita kommer det att vara vissa inslag av ek. I lådsektionen blir det ek, och förhoppningsvis får vi till en eklist ovanför skåpen också. Det kommer att sitta en lysrör under skåpen och för att dölja armaturen blir det en eklist där också.

Som köksbord kommer jag att använda mitt egenkomponerade ståbord. Tror det kommer att bli kanonsnyggt. Roligt att jag får välja kök när det är en hyreslägenhet. Hoppas hyresgästerna efter mig kommer att gilla det.

Publicerat av Christian Åhs Grevsjö

Christian är livsstilstriathlet otränad och pappa. Bor i Jönköping med två döttrar som han överöser med kärlek. Bloggen är vardagsglimtar från 1999; nu med fokus på diabetes typ 1.

Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.