Äventyret har börjat

Sitter på X2000 upp till Stockholm. Enligt kartan är vi snart i Gnesta. Martin lyfter snart från Köpenhamn. Mitt plan går från Arlanda 18:25. Vi möts i Zürich. I morgon går planet till Dar es Salaam.

”Skicka sms”. ”Glöm inte att blogga”. ”Mejla”. Anders har trådlöst internet i huset, så när jag mellanlandar där mellan våra öden och äventyr ska jag försöka tömma kameran, lägga ut lite bilder och skicka några mejl. Köper nog ett inhemskt kontaktkort, så messar jag för runt 40 öre. Återkommer med nummer.

Resfebern kom ett slag i huvudet i morse. Orolig i magen och ingen matlust. Detta är mitt största reseäventyr; spännande och skrämmande men jag tror det kommer bli otrolig coolt. Jag är inte fet på upplevelser då jag är en ”hemma bra, hemma bäst”-människa som har svårt att komma iväg.

Men nu är jag på väg!

Publicerat av Christian Åhs Grevsjö

Christian är livsstilstriathlet otränad och pappa. Bor i Jönköping med två döttrar som han överöser med kärlek. Bloggen är vardagsglimtar från 1999; nu med fokus på diabetes typ 1.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.