Vem läser egentligen min blogg?

Ni som läser här gör det av olika anledningar. Vissa för att hålla knas på mig (hej Mamma!), andra för att de gillar vad jag skriver (hej Cosmopolit!) och någon av gammal vana då de prenumererar på bloggen i sin RSS-läsare (hej DeepEd!). Att be de som läser kommentera fungerar inte riktigt. Men kanske är ni alla med på att fylla i ett totalt anonymt frågeformulär så vi får fram genomsnittsläsaren.

Jag har knåpat ihop åtta frågor. Enkla, snabba att svara på och du inte behöver avslöja vem du är. Bara berätta hur gammal du är, hur du känner mig och hur ofta du läser. Ungefär. Som tack kommer jag att presentera resultatet här så ni också får veta hur de andra läsarna av bloggen ser ut.

Klicka här för att svara på frågorna.

Tack!

Publicerat av Christian Åhs Grevsjö

Christian är livsstilstriathlet otränad och pappa. Bor i Jönköping med två döttrar som han överöser med kärlek. Bloggen är vardagsglimtar från 1999; nu med fokus på diabetes typ 1.

Delta i diskussionen

13 kommentarer

  1. Maddis: Hej. Det var länge sedan, eller vad jag nu ska säga i dess forum. Kul att du tittar in ibland. Men att bli avinternetiserad måste vara en bedrift i dessa tider.

    Torbjörn: Lika uppfostrande som vanligt när du får chansen, ser jag i dina svar.

Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.