Var kommer ni ifrån – och vad gör ni här?

84 unika besökare i måndags. Över 100 sidvisningar om dagen. Sjukt. Och roligt, naturligtvis. Var kommer ni ifrån, och vad gör ni hår? På min blogg.

Min blogg (jag har fortfarande svårt att kolla det blogg) har sedan slutet på 90-talet levt ett stillsamt liv i en undanskymd vrå på internet. Nu har det börjat komma besökare. Jag blir nervös, för prestationsångest. Måste jag börja leverera nu? Fyndigt, personligt, roligt, allvarligt – läsvärt helt enkelt.

Gah!

Publicerat av Christian Åhs Grevsjö

Christian är livsstilstriathlet otränad och pappa. Bor i Jönköping med två döttrar som han överöser med kärlek. Bloggen är vardagsglimtar från 1999; nu med fokus på diabetes typ 1.

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Right: Solen, jag säger bara det: Solen. Det kanske är därför vi stter inne och kollar på din alltmer uppdaterade och skojiga Blogg, istället för att gå ut.

    /torbjörn ju

  2. Du är den du är och lägg ribban efter din dagsform… bry sig inte om vad folk tycker eller inte… det är dina ord inte de andras…men grattis till besöken i alla fall…det blir ringar på vattnet eftersom vi är inne hos varandra och nosar. Genom att du lägger en kommentar hos mig så läser ju någon annan den och blir nyfiken på dig…så visst det kan bli hur stort som helst…

Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.