Välsingelse att fylla 30

Det var för lite smörgåstårta, men ölen räckte. Jag satt tyst och lyssnade på rösterna kring bordet och lät mormor diska fastän hon vet att jag har diskmaskin. En känsla av ensamhet spred när de lämnade och jag låste dörren. Det är de – runt mitt bord på min 30 årsdag – som älskar mig utan förbehåll och alltid finns där.

Dito.

Publicerat av Christian Åhs Grevsjö

Christian är livsstilstriathlet otränad och pappa. Bor i Jönköping med två döttrar som han överöser med kärlek. Bloggen är vardagsglimtar från 1999; nu med fokus på diabetes typ 1.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Sååå, gjorde du smörgåstårtan själv nu då? =) Jag ska lära dig…Medans du läser ur Hemligheten 🙂

Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.