Up for sale

Om jag inte hade trivts med min ägare så hade jag gått och flirtat med nya potentiella diton. Men nu, när jag trivdes alldeles utmärkt där jag var, kommer en inflyttad 08-snubbe och lägger upp stålar. Jag har ingen talan, blir hoptussad med främlingar och får ett nytt smeknamn. Hallå!?

Publicerat av Christian Åhs Grevsjö

Christian är livsstilstriathlet otränad och pappa. Bor i Jönköping med två döttrar som han överöser med kärlek. Bloggen är vardagsglimtar från 1999; nu med fokus på diabetes typ 1.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Det är lugnt, mitt lilla husdjur. Tillskillnad från Simba så har jag gott om cash. Oroa dig inte. You ain’t going nowhere.

Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.