Tio timmar på Zürich flygplats

Jag har gjort roligare saker i mitt liv. Tio timmar på Zürichs flygplats är liksom inte skoj. Alls. Försöker rensa lite bland safaribilderna. Det är hopplöst många. Klick, klick. Martin har inte sparat på minneskorten.

När jag kommit hem, vant mig vid kylan, och Afrika har sjunkit in lite ska jag försöka delge mina upplevelser. Iallafall lite fler bilder.

Nu ska jag försöka hitta min gate. Jag är i helt fel byggnad.

Publicerat av Christian Åhs Grevsjö

Christian är livsstilstriathlet otränad och pappa. Bor i Jönköping med två döttrar som han överöser med kärlek. Bloggen är vardagsglimtar från 1999; nu med fokus på diabetes typ 1.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Hmm låter inte roligt… Är du riktigt säker på att du verkligen är i Zurich…? Vi ser iallafall fram emot att möta dig live igen o få höra lite spånnande safariehistorier…du vet åt vilket håll Sverige ligger…?? eller *asg* vi hörs väl så småningom……

Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.