Tillbaka till vardagen

Sommartider.I helgen lade sig den stora bröllops. På två år har jag gått på åtta bröllop, tror jag. Fyra av dem har jag varit toastmaster/värd på. I helgen gifte sig en kompis sedan tio år tillbaka och i och med det så tog det slut. Skönt. Nu kan jag kanske samla ihop min energi och fokusera på något annat.

Andra veckan på jobbet efter semestern. Fungerar riktigt bra. Nå bilder från Gyellene Tider-konserten finns i bildarkivet.

Publicerat av Christian Åhs Grevsjö

Christian är livsstilstriathlet otränad och pappa. Bor i Jönköping med två döttrar som han överöser med kärlek. Bloggen är vardagsglimtar från 1999; nu med fokus på diabetes typ 1.

Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.