Skrivkramp

Jag har halvskrivna bloggposter om förebilder, kärlek, min skadade fot, julen och att närma sig 30.

Publicerat av Christian Åhs Grevsjö

Christian är livsstilstriathlet otränad och pappa. Bor i Jönköping med två döttrar som han överöser med kärlek. Bloggen är vardagsglimtar från 1999; nu med fokus på diabetes typ 1.

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Vettu: Jag läser nog hellre din stillsamma blogg än min brorsdotters sju-a4-om-dagen-blogg.

    Så; ta det lugnt du.

    Men får vi inget matnyttigt om dina första 30 år i livet senaste i början på januari, så är du rökt!

  2. Varför vara så hård mot dig själv? Är det självcensuren eller jante som berövar oss dina texter? Längtar efter det du skriver. Hellre igår än imorgon, det tidigare är ett upplevt faktum medan det senare ett kanske.

  3. Cosmopolit: Tankar ska formuleras och formas till ord. Alldagliga texter går att pussla ihop utan större bekymmer, men andra är krångligare. Det finns ämnen som återkommer i mina funderingar och jag har många gånger funderat på att låta det blir till blogginlägg. Vissa ämnen är svåra att formulera sig kring, andra texter vill jag få någon slags konstnärlig touch på.

  4. Om jag läser dig rätt är det din ambition som håller oss på sträckbänken? Kvalitet framför kvantitet? OK, det förstår jag med hjärnan men hjärtat vill gärna ha mer, ofta, mycket, nu, hela tiden….hjärtat vill ha sin dagliga dos av beröring. Ta det som en komplimang på din förmåga att beröra människor, även helt okända själar.

    BTW du kanske får ändra din byline ”Dagsstatus…. till månadsstatus”

Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.