Nystart i blått

Vilket bättre sätt att få fart på skrivandet igen finns det än att titta på undersökningen från maj förra året?

Jag tar på mig kläder i syntetmaterial, ger mig ut och springer en runda och planerar inför en storstilad comeback min egen blogg. Med tanke på att jag ska gå ut i kväll det chans till att jag kan bocka av både ena och andra från den där listan över vad ni vill läsa om.

Publicerat av Christian Åhs Grevsjö

Christian är livsstilstriathlet otränad och pappa. Bor i Jönköping med två döttrar som han överöser med kärlek. Bloggen är vardagsglimtar från 1999; nu med fokus på diabetes typ 1.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Föga förvånande ser jag fram emot nya inlägg från ditt tangentbord. Begåvad som du är lämnar du mig alltid med lusten till mer, längtan efter nästa inlägg. Jag vill ha mer av det du ger, skriver, skildrar och berättar. Varmt välkommen tillbaka.

Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.