Jäkla Colting

Köpte två kalsonger i dag. Två till. I lördags förmiddag köpte jag också två. Det skulle bli billigare om jag bokade en tvättid för snart måste jag köpa jeans och sängkläder.

På tal kläder så blev det tre skjortor och ett par vita sneakers tillsammans med lördagskalsongerna. Hade jag varit en modebloggare hade jag postat bilder. Och hade jag sett ut som Jonas Colting hade det blivit i bara kalsongerna.

Jonas släppte sin kokbok för någon vecka sedan. 140 sidor dåligt samvete. Eller inspiration. Beror på dagsstatusen. Kortfattat handlar det om bladspenat, broccoli, avokado, lax och vitlök. Lättlagat och utan tvivel nyttigt.

Det har varit för lite träning under påsk. Hallbymilen på långfredagen med hundsällskap är faktiskt enda rundan. Lite trist med tanke på all ledighet. Men lördag försvann i en påskfest där det dracks goda drinkar, åt snacks söndagen i hemresa och den obligatoriska segheten på kvällen hemma i soffan. Hinner nog formtoppa till Göteborgsvarvet ändå. Sa han ironiskt.

Jag och Softis

I dag blev en dag vigd åt bilar. Två har tvättats. Och en har fått ett sommardäck av fyra. Låsmuttern, eller vad den heter, gick sönder så specialbultarna – en till varje fälg – går inte att lossa. Men den blev ren, fick nya torkarblad och textilmattor.

Dags att knoppa. I morgon är det ett par av de nya kalsongerna, en av de nya skjortorna och en matlåda med recept signerat Colting till jobbet.

Publicerat av Christian Åhs Grevsjö

Christian är livsstilstriathlet otränad och pappa. Bor i Jönköping med två döttrar som han överöser med kärlek. Bloggen är vardagsglimtar från 1999; nu med fokus på diabetes typ 1.

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Nej, jag roffade åt mig honom när Lillebrorsan var hundvakt i påskhelgen. Softis, som han heter, behövde motionen.

    Det är större chans att se mig ute i löpspåren än ute på krogen.

  2. önskar ibland att jag också kunde vara lite manlig sådär och shoppa flera plagg på en gång. nu tenderar det att bli ett plagg lite då och då… ganska ofta då och då 🙂

Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.