I uppförsbacke och motvind

Någon har sagt att den är fast och snygg men nu känns den bara skinnflådd och öm. Nio timmar, uppdelat på två pass, på cykeln i helgen. Efter lördagens 9,5 mil till Skövde sa musklerna emot när jag gav mig ut i måndags. Men det handlade inte om vad musklerna ville, utan vad rumpan behövade. Och det härdas.

Brutalt och skoningslöst.

Mormor tycker att jag tränar för mycket. ”Akta dig så det inte blir en fixidé”. Jag berättar inte för henne att jag sprang i går och ska cykla i dag.

Själv tycker jag att jag tränar för lite.

Publicerat av Christian Åhs Grevsjö

Christian är livsstilstriathlet otränad och pappa. Bor i Jönköping med två döttrar som han överöser med kärlek. Bloggen är vardagsglimtar från 1999; nu med fokus på diabetes typ 1.

Delta i diskussionen

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.