En månad till fem månader

1/3 2012. Eller som vi gärna säger i Jönköping i dag: fössta tossdan i mass. Hursomhelst. Detta är den sista månaden jag jobbar innan min föräldraledighet. Det är oundvikligt att det blir mycket som ska göras klart för mig och mitt team innan jag stämplar ut och blir hemma i fem månader med dottern.

Fem månader. Bloody hell that is fooking ages skrev kollegan från Lodon. Satt i perspektivt av min dotters uppväxt är det ingenting. Det kommer vara en av de snabbaste vårarna jag upplevt när hösten är här i september.

Fem månader. Det är ändå fem underbara månader där min huvuduppgift varje där är att ta hand om min dotter: hon ska ha kläder på sig, få mat i magen och förhoppningsvis ha kul.

Fem månader. Jag längtar.

Publicerat av Christian Åhs Grevsjö

Christian är livsstilstriathlet otränad och pappa. Bor i Jönköping med två döttrar som han överöser med kärlek. Bloggen är vardagsglimtar från 1999; nu med fokus på diabetes typ 1.

Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.