Dags att städa

Jag har för mycket skor för hyllan i hallen. Och skrubben är full av skit jag slängt in i hopp om att det ska försvinna av sig själv, så där får jag inte in dem. 

Publicerat av Christian Åhs Grevsjö

Christian är livsstilstriathlet otränad och pappa. Bor i Jönköping med två döttrar som han överöser med kärlek. Bloggen är vardagsglimtar från 1999; nu med fokus på diabetes typ 1.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Det hela går ut på att man helst inte ska städa hos sej själv. Man ska ha nån annan att röja åt en och man själv ska röja åt nån annan. Mycket trevligare =)
    Det är alltid kul att städa hemma hos andra! Det finns liksom få grejer som är så tillfredsställande som att tex frigöra ett helt förråd fyllt av pappersinsamling hemma hos nån som inte är ensjälv. Dessutom blir det bättre då eftersom man inte fjantar sej och sparar en massa Naaaahh-men-jag-kanske-behöver-denna-senareskit då ^^

  2. Trevligare? Jag känner inga lustfyllda vibbar i att plocka andras skit.

    Att slänga papper är en enkel sak jämfört med att åka till sortergården för att göra sig av med en gammal lampa, en trasig telefon och annat som så smidigt åkt in i garderob.

Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.